Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Η επιχείρηση Θεοδώρου ειδικεύεται εδώ και χρόνια στην κατασκευή, βαφή και τοποθέτηση κουφωμάτων & κάγκελων αλουμινίου καθώς και στα παραδοσιακά κάγκελα από μασίφ σίδερο.
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε πλήρη οργάνωση μονταρίσματος, βαφής και συγκόλλησης του αλουμινίου & σιδήρου.

Το πλήθος των αλουμινοκατασκευών - σιδηροκατασκευών που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο των κατασκευών αποτελεί εγγύηση για την δουλειά μας και το ονομά μας

Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητα είναι τα συστατικά της πετυχημένης μας πορείας και οι πελάτες μας  αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας.

 

 

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η ποιότητα,η συνέπεια και η τιμή αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιο για μας και κέρδος για τους πελάτες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρία έχει φέρει σε πέρας μέχρι και σήμερα μεγάλο πλήθος έργων με απαιτητικές προδιαγραφές και μέγιστο βαθμό δυσκολίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η επιχείρηση του κ. Θεοδώρου Σπύρου, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των σιδηροκατασκευών. Οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε διατίθονται σε πολλά σχέδια ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μια συνοπτική παρουσίαση των προϊόντων μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το πλήθος των αλουμινοκατασκευών - σιδηροκατασκευών

Το πλήθος των αλουμινοκατασκευών - σιδηροκατασκευών

που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο των κατασκευών αποτελεί εγγύηση για την δουλειά μας και το ονομά μας.